PALOeducation

Lasten liikunnan rautaiset ammattilaiset

Meriittimme koulumaailmasta

 • Yli 15 vuotta yhteistä luokan- ja liikunnanopettajakokemusta.
 • Mukana Liikkuva koulu -hankkeessa sen alusta asti pilottikouluna.
 • Australialaiseen CDG-malliin (Creating And Developing Games) pohjautuva oppilaslähtöinen liikunnanopetuksen kehittäminen.
 • Joustava liikuntaluokka – liikunnallisille ja motivoituneille oppilaille kehitetty ja valtakunnallisestikin palkittu malli urheilijanpolun alkuun.
 • Kukkokiekuu-kerho motorisia lisäharjoituksia tarvitseville oppilaille
 • Toiminnalliset välituntiliikuntapisteet sisä- ja ulkotiloihin.
 • Koulun liikuntaministeriö, joissa jokaisen luokan edustajat saavat tuoda oppilaiden näkemyksiä esille.

Muita meriittejämme

 • Useiden vuosien valmennuskokemus mm. alppihiihdosta, jääpallosta, jalkapallosta, yleisurheilusta, painista ja kuntosaliharjoittelusta.
 • Yksi Nallepaini – ohjelman kehittäjistä.
 • Yhteistyötä Suomen painiliiton, Suomen Golfliiton, Jyväskylän yliopiston yliopistoliikunnan sekä MobieAcademyn kanssa.
 • Verkkokoulutuksia intialaiseen Vidhya Sagar Happy Skooliin.

Jesse Takala, KM, toimitusjohtaja

jesse (@) paloeducation.fi

040 744 9696

PALOeducationin it-, viestintä- ja markkinointiosasto samassa persoonassa. Nauttii haasteista, joita edellä mainitut tosin tuovat välillä liiaksikin saakka. Liikunnallisen lapsuuden pesäpallon, yleisurheilun ja erinäisten talvilajien parissa viettänyt pakkopohjalaistettu, jonka henkilökohtainen painiura alkoi vasta omien lasten nallepainin kautta. Riutuvassa rakkaussuhteessa golfin kanssa.

Jon Salminen, LitM, pedagoginen asiantuntija

jon (@) paloeducation.fi

0400 804 041

PALOeducationin ”myyntijohtaja” on duracell-henkinen innovaattori, jolta ei virta lopu kesken. Jon on mies jolla on monta rautaa tulessa, ja löytäessään oman intohimonsa kohteen hän ei työpanostaan säästele. Esimerkkinä mainittakoon Jonin rakkauslapsi Nallepaini-ohjelma, jota hän oli kehittämässä, koska halusi omille lapsilleen parhaan mahdollisen harrastuksen. Kaikkien lajien erikoismies, jonka meriiteistä löytyy mm. Vaahteramaljan valloitus. Paljasjalkainen jyväskyläläinen.

 

Samuli Pentinniemi, LitM, pedagoginen asiantuntija

samuli (@) paloeducation.fi

040 763 7376

PALOeducationin talousjohtaja, kävelevä anatomian kirja sekä firman aivot. Samuli pystyy ideoimaan tusinan verran liikunnallisia harjoituksia noin kuudessa sekunnissa. Entisenä hiihtäjänä ymmärtää kestävyysharjoittelun salat, vaikka viihtyykin tätä nykyä paremmin kuntosalilla. Jaalan Jätti on PALOeducationin penkkipunnerrusmestari nyt ja tulevaisuudessa.

Samuli on toiminut Jyväskylän kaupungin liikunnan yhdysopettajana yhtäjaksoisesti vuodesta 2010 lähtien organisoiden koko kaupungin koululaisurheilutapahtumia.